Dringend een loodgieter nodig? Bel 0467 03 61 32
Bel 0467 03 61 32 voor dringende interventies in de regio Ranst of Lier
Dringend een loodgieter nodig?
Bel 0467 03 61 32
Bel 0467 03 61 32 voor dringende interventies in de regio Ranst of Lier

Verwarmingsketels

Graag wat informatie over energiebesparende verwarmingsketels of je bestaande cv ketel laten onderhouden of herstellen? Met GBEV uit Ranst heb je een RESCERT en G1 erkend chauffagist die de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden en je een passende totaaloplossing voor te stellen. Wanneer spreken we af voor een vrijblijvend plaatsbezoek? 

Allround ketel service bij één partner

  • onderhoud en herstellingen aan ketels van diverse merken
  • vervangen van cv-ketels door energiezuinige hoogrendementsketels
  • combinaties met warmtepompen , zonneboilers en ventilo-convectoren

Warm aanbevolen verwarmingsketels

Hoewel we verwarmingsketels van diverse merken onderhouden en herstellen, zijn we erg selectief als we nieuwe cv ketels plaatsen. Met technische prestaties en energiebesparing nemen we simpelweg geen risico’s. Daarom kiezen we voor plaatsing van nieuwe verwarmingsketels steeds voor betrouwbare topmerken die even kwaliteitsgericht zijn als wij.

CV ketel onderhoud en herstellingen

Ketelonderhoud

Voor onderhoud van gasgestookte cv ketels in regio Lier krijg je een snelle, betrouwbare en prima betaalbare service bij GBEV uit Ranst. Als erkend G1 technicus voor gasvormige brandstoffen onderhouden we cv-ketels van alle merken en bezorgen we ook een officieel reinigingsattest.

Ketel herstellingen

Plots geen warm water meer, drukverlies, een lekkage of een foutcode op je verwarmingsketel? Voor dringende ketelherstellingen en loodgieterij in regio Lier neem je best telefonisch contact met ons op. Zo kunnen we meteen bevestigen of en hoe snel we ter plaatse geraken.

Zit er meer in?

Als RESCERT erkend “groene energie installateur” zoeken we altijd naar oplossingen om maximaal energie te besparen. Een goede zaak voor het milieu en voor je energiefactuur.

Is er geen vloerverwarming mogelijk, dan kan je een hybride warmtepomp plaatsen. Daarbij werken een warmtepomp en je hoogrendementsketel samen om afwisselend energie te produceren. Bestaande radiatoren vervangen door een energiezuiniger model of ventilo-convectoren waarmee je tegelijk kan koelen en verwarmen, is ook interessant.

Zet ons gerust aan het denken om oplossingen op maat uit te werken voor jouw situatie, voorkeuren en budget. Een plaatsbezoek en offerte zijn gratis binnen een straal van 25 kilometer rond Ranst of Lier!

Veel gestelde vragen over verwarmingsketels

Voor verwarmingsketels op gas is een tweejaarlijkse onderhoudsbeurt door een erkend technicus zoals GBEV verplicht. Zonder geldig reinigingsattest ben je bovendien niet verzekerd in geval van brand of niet in orde met je verplichtingen als huurder.

Daarnaast biedt tijdig ketelonderhoud ook praktische voordelen:

  • betere werking van de cv-ketel verbetert het rendement
  • goed functionerende ketels verbruiken minder energie
  • minder risico op vroegtijdige slijtage en dure herstelling
  • betere verbranding verlaagt de CO2-uitstoot voor milieu
  • minder risico op schadelijke CO-vorming en brandgevaar

 

MEER OVER VERPLICHT ONDERHOUD CV INSTALLATIES

Gaat je cv ketel regelmatig in storing, volgen de herstellingen elkaar snel op of worden je radiatoren eerder lauw dan warm? Dan is de keuze voor een nieuwe ketel snel gemaakt. Ook als je ketel ouder is dan 10 jaar wil je vervanging overwegen. De huidige generatie verwarmingsketels zijn véél energiezuiniger!

Welke ketel de beste prijskwaliteit biedt en het best presteert? Dat hangt af van jouw specifieke woonsituatie. Zijn er vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen, zonnecollectoren, radiatoren of convectoren beschikbaar? Hoeveel energie verbruik je voor verwarming en hoeveel voor sanitair warm water? In hoeverre zijn bestaande leidingen herbruikbaar? Het zijn enkele van de vele vragen die we aftoetsen tijdens een informatief plaatsbezoek voor we een voorstel en offerte op maat uitwerken.

NODIG ONS UIT

Afhankelijk van je inkomenscategorie zijn er premies voor vervangen van oude cv-ketels door nieuwere modellen met hoger rendement. Nog interessanter is om een ketelvervanging te combineren met andere energiebesparende maatregelen. Voor ingrijpende energetische renovatie zijn de premiebedragen veel hoger. Daarnaast bespaar je uiteraard veel meer energie wat je energiefactuur sterk verlaagt. Je investering verdient zichzelf zo nog veel sneller terug. Ontdek welke premies de Vlaamse overheid en Fluvius aanbieden op premiezoeker.be en vergeet ook niet bij je lokale gemeente te informeren voor eventuele lokale subsidies.

NAAR PREMIEZOEKER.BE

Eerst advies inwinnen!

Een nieuwe cv ketel laten installeren en benieuwd hoe je die optimaal laat samenwerken met andere verwarmingstechnieken?

Binnen de 25 kilometer rond Ranst of Lier komt GBEV gratis bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek met maatwerk offerte.

Eerst advies inwinnen!

Een nieuwe cv ketel laten installeren en benieuwd hoe je die optimaal laat samenwerken met andere verwarmingstechnieken?

Binnen de 25 kilometer rond Ranst of Lier komt GBEV gratis bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek met maatwerk offerte.