logo GBEV

Verwarming

Gas-, condensatie en warmtepomp systemen met advies van GBEV. Uw verwarming in veilige handen.

Verwarming van A tot Z.

GBEV.be werkt enkel met zorgvuldig uitgekozen producenten, die voor hun kwaliteit in het binnen- en buitenland gekend staan. Weishaupt komt dikwijls als eerste in de vergelijkingsstudies naar voren. Wij kunnen uiteraard ook elk ander merk plaatsen of onderhouden.

Waarom kiezen voor Weishaupt? 

De producten van Weishaupt zijn gekend om hun lange levensduur en gebruikscomfort. Zo kan u de verwarming eenvoudig met een app of via het internet bedienen vanuit uw zetel. De ketels zijn ook heel stil én zuinig in gebruik. De warmtepompen zijn op hun beurt tot bijna 20% zuiniger en hebben een levensduur van gemiddeld 20-25 jaar. Verder krijgt u een uitgebreide garantie op de verschillende systemen van Weishaupt.

Meer informatie​

Bent u op zoek naar een Weishaupt verwarmingssysteem in de regio Ranst? Neem dan contact met ons op via het contactformulier! Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op. 

Alle belangrijke sensoren zijn aanwezig. Er is een continue bewaking en bijsturing van de verbranding en daardoor een minimaal verbruik. Je kunt een circulatiepomp aansluiten zodat je altijd warm water hebt.​ 

weiBhaupt
weiBhaupt

Berekening

GBEV berekent aan de hand van uw woning de juiste parameters en biedt u een uitgebalanceerde oplossing.

​Wij berekenen de meest duurzame oplossing voor iedere kamer afzonderlijk rekening houdende met de exacte isolatie en U-waarde of warmtedoorgangscoëfficiënt.​ 

Warmtedoorgangscoëfficiënt

In tegenstelling tot de warmteweerstand, die weergeeft hoe makkelijk warmte door een constructiedeel gaat, geeft de warmtedoorgangscoëfficiënt of de U-waarde weer hoe moeilijk warmte door een constructiedeel gaat.

Het juiste systeem voor uw project

Gascondensatieketel, gascondensatiebrander of een warmtepomp? Weishaupt heeft modellen in verschillende groottes zodat de juiste installatie in uw huis of appartement wordt ingebouwd. ​ 

Weishaupt producten scoren niet alleen bij de beste in vergelijksstudies, maar staan ook bekend om hun compactheid en onderhoudsvriendelijkheid. 

verwarming door GBEV

Warmtepompen

Deze duurzame oplossingen bieden wij eveneens aan; vraag naar onze water/water en lucht/water systemen. 

Bij het water/water systeem vindt een boring plaats en wordt de warmte van de bodem uitgewisseld met de waterkring die door de warmtepomp loopt.  Dit is een onuitputbare energiebron, die onafhankelijk is van de dagelijks weerveranderingen. 

GBEV.be doet zijn huiswerk

We zijn niet alleen installateur van WeiBhaupt toestellen, maar bieden ook andere merken aan naar keuze of helpen u met uw bestaande toestel.   

 

Projecten

Klanten